11 december 2016
12:10

Surte IS IBK P02

Referat: FBC Lerum P02 Tigers Röd - Surte IS IBK P02

Idag hade vi en riktigt rolig drabbning mot Lerum. Alltid roliga matcher där. Sista matchen för iår.
Och att dagens match hade stor betydelse för både oss och Lerum visades snabbt.
Vinst för oss och vi hade chans till seriesegern, då med hjälp av Zenithmatchen.

Matchen startade som vi trodde med riktigt högt tempo. Skulle vi vara med från start?
Jajamen. med råge. Alla i båset ville vinna idag. Vi sa innan matchen att vi går ut för att vinna idag.
Skulle ev toppning behövas så gör vi det. Redan i 1:a om det skulle behövas. Men med matchbilden som blev
gick vi ner på folk 7 min in i 3:e. Riktigt bra.
Oturligt fick vi 1-0 i baken efter halva 1:a. Men med stort tålamod ledde vi 1-2 vid vila.

2:a startade med samma tempo. Vi krigar och kämpar som ett lag. Försvaret ligger tätt på deras forwards hela
matchen. Kommer dom rättvända med fart är dom riktigt vassa. Och det ville vi inte.
Perioden slutade 0-0. Fortfarande ledning.

3:e kändes det lite som vi var varma i kläderna. Alla kämpade lite över sin förmåga. Den perioden kändes
det som vi ändå hade lite kontroll. I mitten av perioden får vi ett välförtjänt mål, i mitt tycke.
1-3. Med ca 4 min kvar drar vi på oss en utvisning. Då börjar nerverna darra lite. Boxplay spelet därefter är fantastiskt.
Håller tätt.

Att vi vann idag berodde på att vi låg tätt på motståndarna. Forwards tryckte på högt på deras backar och tillät